H 300 Volledig systeem EV927070

Onze Bestseller H 300 !!

 

Pentair Everpure H 300 (EV927070).

Het Everpure H-300-systeem levert u schoon, vers smakend water voor uw drink- en kookbehoeften.  Het Everpure H-300-systeem is door een derde partij is gecertificeerd. U hoeft zich geen zorgen te maken om uw gezin te beschermen tegen lood en andere verontreinigingen. De filter verwijderd lood, chloorsmaak en geur. Het systeem biedt u ook bescherming tegen kalkaanslag.

 Met 1355 liter toegewijde filtratie kan het ook helpen de kosten te verminderen en het afval van plastic waterflessen die elk jaar op stortplaatsen belanden, te elimineren. Bij dit systeem dient er een bijkomende kraan geïnstalleerd te worden of kiest u voor de 3-wegkraan van Aqua Pro. Het systeem wordt netjes onder de gootsteen geïnstalleerd. Ook het vervangen van het filterpatroon is heel gemakkelijk, snel en proper. Net als het vervangen van een gloeilamp.

Pentair Everpure H 300

Het H-300-systeem levert telkens weer gezond en zeer lekker (plat) water. Deze H-300 beschikt eveneens over de unieke Micro-Pure-technologie en reduceert de volgende contaminanten: Lood, cryptosporidium en giardiacysten, vluchtige organische stoffen (VOS), met inbegrip van THM’s.

Eventueel aan te sluiten op een driewegkraan Aqua Pro

Technische specificaties Everpure H 300

  • Capaciteit : 1,135 liter
  • Debiet : 1.9 liter per minuut
  • Loodverwijdering : Ja
  • Bescherming tegen kalkaanslag : Ja

Brochure H-series Pentair Everpure

https://www.pentairaquaeurope.com/sites/default/files/collaterals/everpure_brand_brochure_nl.pdf

 

 

Bedrijfsaanzicht

Contacteer ons voor een gratis offerte of meer informatie